Overige

Cultuur Support heeft buiten cultureel erfgoed, schilderkunst en muziek zich ook bezig gehouden met enkele andere zaken:

Straattheaterfestival

Ondersteuning van het Straattheaterfestival rondom het Raadhuisplein in Pijnacker. Zowel in 2018 als in 2019 is dit initiatief van Teun de Vries namens de winkeliersvereniging Ackershof een succes geweest.

Quiz Seniorenmiddag

 Voor de Oranjevereniging Pijnacker heeft Cultuur Support een quiz tijdens de Seniorenmiddag gemaakt (2019). De presentatie van de middag was in handen van Sjaak Oudshoorn en voor de quiz lag dit bij Erik Bevaart.

Filmavond Rotary

Op 23 januari 2019 verzorgde Erik Bevaart i.s.m. Wim Meijer een filmavond met beelden van lokale evenementen in uitnodiging van de Rotary voor een nieuw initiatief: het Rotary Community Café.

Quiz SWOP

Vanwege het 50-jarig bestaan van de SWOP is Cultuur Support gevraagd een quiz te maken (2018)

Oude foto’s voor verzorgingshuis

In 2015 is een afdeling van een verzorgingshuis opgeknapt met oude foto’s

Special Peter van Velzen 

Voor Feel Good TV werd een special gemaakt over de voetbalclubs van Peter van Velzen, één van de weinige voormalige profvoetballers van Pijnacker-Nootdorp.

Burgemeester Ravestein

Toen burgemeester F. Ravestein een jaar burgemeester van Pijnacker-Nootdorp was, hebben Wim Meijer en Erik Bevaart een gesprek met haar gevoerd op het gemeentekantoor in juni 2015. Het filmpje is hier te zien