Exposities

Cultuur Support is bij zes exposities betrokken geweest:

Natuur in de regio

Op 16 maart 2016 werd door burgemeester F. Ravestein de fototentoonstelling Natuur in de Regio geopend. Exposanten Gerard Nijboer, Liesbeth Bergen en Pia Legerstee wisten de natuur in Pijnacker-Nootdorp en naaste omgeving prachtig vast te leggen op foto.

Johannes Vermeer compleet

Het gehele oeuvre van Johannes Vermeer is door Wim Meijer nageschilderd en deze replica’s zijn in 2015 in Pijnacker en in 2016 in Delft tentoongesteld. Dit leverde niet alleen lokaal, maar ook daarbuiten veel publiciteit op, o.a. in AD, Radio West, Stadsradio Delft en Delft op Zondag.

Kunst uit de Kast

In samenwerking met Mieke van der Kuy-Lalleman (HGOP) is Cultuur Support in 2014 op zoek gegaan naar verloren gewaande kunst die ooit in bezit was van het Historisch Genootschap en uitgeleend was aan de gemeente Pijnacker. De bedoeling was enerzijds om een inventarisatie te maken van de opgeslagen stukken van de gemeente Pijnacker-Nootdorp en anderzijds om een expositie te organiseren. Dit heeft de gemeente in augustus 2016 gedaan.

Tekenaar Johan Prins

Tijdens De Verbeelding in 2018 was een unieke tentoonstelling van tekeningen en schilderijen van de in 1939 overleden Pijnackernaar Johan Prins. Sommige stukken waren ruim 100 jaar oud.

Expositie Wim Meijer (ter nagedachtenis)

Een speciaal voor De Verbeelding 2019 samengestelde collectie van schilderijen die veelal uit priv├ęcollecties afkomstig waren.